Kečup

18. srpna 2013 v 19:17 |  Recepty


Suroviny:
2 kg rajčat
250 g cibule
250 g nezralých jablek
3 bobkové listy
8 kuliček nového koření
16 celých pepřů
4 hřebíčky
Všechno dáme do hrnce a vaříme tak dlouho, až vznikne hustá kaše, kterou propasírujeme a přidáme:
200 g cukru
2 lžíce soli
1 lžičku mleté skořice
2 lžičky mleté papriky
10 lžic octa
Všechno znovu povaříme, plníme do skleniček a sterilizujeme.


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 18. srpna 2013 v 19:37 | Reagovat

Ivi,máš krásně "nakečupováno" sklenice krásně nachystané na patřičnou příležitost a pochutnávání :-)
Já jsem zkoušela ze švestek a taky nám moc chutná.Přeji ti krásný večer :-)

2 Helena Lišková Helena Lišková | E-mail | Web | 18. srpna 2013 v 21:51 | Reagovat

To je radost pohledět na plné sklenice.Moje mamka bude v týdnu kečupovat taky :-)

3 Iva Iva | Web | 19. srpna 2013 v 15:55 | Reagovat

Mám hodně podobný recept. Kečup je výborný. :-D

4 Jarmila* Jarmila* | Web | 20. srpna 2013 v 15:43 | Reagovat

Ivanko, máš na zimu vystaráno. :-D

5 Hanka Hanka | E-mail | Web | 22. srpna 2013 v 20:12 | Reagovat

Kdysi jsem kečup taky dělávala, ale už nemám pro koho. Svůj recept už si nepamatuju, ale ten tvůj vydadá dobře, Ivi.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama