Tunel s broskvemi

14. listopadu 2011 v 19:32 |  Recepty

Těsto:
4 vejce
80 g cukru
1 vanilkový cukr
1 čokoládový puding

Vyšleháme bílky s cukrem, pak zašleháme žloutky a vanilkový cukr a nakonec zamícháme pudingový prášek. Pečeme na plechu vyloženém pečícím papírem. Po vychladnutí odkrojíme plát asi 10 cm a zbylý díl vložíme do formy na srnčí hřbet. Na piškot ve formě dáme polovinu krému, na něj půlky broskví oblou stranou směrem ke dnu formy. N abroskve naneseme druhou polovinu krému a překryjeme pruhem plátu. Tunel vyklopíme z formy a pocuktujeme.

Krém:
500 ml smetany (stačí 12%)
2 balíčky créme Olé pudingu bez vaření s kokosovou příchutí
1 balíček Smetana-fixu
broskve
Do uzavíratelné nádoby, o objemu 3 l, dáme smetanu, Smetana -fix a kokosové pudingy. Mísu pevně uzavřeme víkem a intenzivně protřepeme do zhoustnutí.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Hanka Hanka | Web | 14. listopadu 2011 v 21:15 | Reagovat

Ivanko, ty mě zničíš! Jedna lahůdka za druhou, nestíhám je vyzkoušet. Tunel vypadá bezvadně a vím, že i bezvadně chutná ... nebo spíš chutnal, viď! ;-)

2 Lucie Lucie | Web | 15. listopadu 2011 v 10:48 | Reagovat

No tedy, to vypadá báječně! Sbíhají se mi sliny :-) Ach jo, já jsem taková mlsavá, pak se musím trápit s dietami :-)

3 helena-b helena-b | Web | 15. listopadu 2011 v 15:40 | Reagovat

Taková dobrota! Tunel i pěkně lahodí oku.

4 Janka Janka | Web | 16. listopadu 2011 v 22:03 | Reagovat

Jééé, hned bych si dala bez ohledu na večerní dobu.Takové věci přímo miluji a zvlášť, když je udělá někdo pro mě.

5 Jarmila Jarmila | Web | 18. listopadu 2011 v 11:58 | Reagovat

Zase samé dobroty. Máš je pěkně nazdobené. Škoda, že se mohu jen dívat. Nevím, jestli bych to svedla upéct. Pak bych to stejně nemohla ochutnat. :-(

6 Maruška-Fukčarinka Maruška-Fukčarinka | Web | 24. listopadu 2011 v 20:30 | Reagovat

Vypadá náramě, ale i ta nádherná čínská růže.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama