
Těsto:
4 vejce
150 g moučkového cukru
1 vanilkový cukr
220 g polohrubé mouky
půl prášku do pečiva
1 lžíce kakaa
100 ml mléka
Vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny , přidáme ostatní suroviny a důkladně promícháme.Pečeme na vymazaném a moukou vysypaném plechu ve středně teplé troubě. Piškot necháme vychladnout, potřeme ho třešňovým džemem a polovinou krému. Na krém naskládáme třešně a na ně rozetřeme druhou polovinu krému.Posypeme kokosem a dáme asi na 1 hodinu do chladničky.
Krém:
1 kompot vypeckovaných třešní ( já dala třešně čerstvé)
600 ml studeného mléka
2 balíčky Créme Olé pudingu bez vaření s kokosovou příchutí
500 g měkkého tvarohu
100 g moučkového cukru
Oba pudingy vyšleháme s mlékem podle návodu. Tvaroh vyšleháme s cukrem dohladka a obě směsi zašleháme dohromady.
Zdroj:Dr.Oetker

Vypadá to lákavě,třešně jsou už zavařené, takže snad to zkusím ...