3 Bit řezy

17. listopadu 2010 v 17:04 |  Řezy
Těsto:

1 vejce
100g moučkového cukru
1 dcl oleje
0,25 l mléka
1 prášek do pečiva
300 g hladké mouky
2 lžičky kakaa
Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme olej a další suroviny.Upečeme ve středně teplé troubě.

Pudinkový krém:
2 vanilkové pudinky
0,5l mléka
2 vanilkové cukry
150 g másla
100 g moučkového cukru
Z mléka, pudinků a vanilkových cukrů uvaříme pudink.Máslo a moučkový cukr utřeme a zašleháme zchladlý pudink.

Karamelový Krém:
1 salko
1 máslo


Salko uvaříme a zchladlé zašleháme do másla.


Na upečený piškot natřeme pudinkový krém, na něj poklademe Be-Be sušenky a na ně rozetřeme karamelový krém.Hotové řezy pocákáme čokoládou.Necháme do druhého dne uležet v chladničce.



Zdroj//:www.cukrovi.kvalitne.cz/
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Maruš-Fukčarinka Maruš-Fukčarinka | Web | 17. listopadu 2010 v 17:52 | Reagovat

Haló mlsalové vy se ale zase máte co zase slavíte.Ivo vypadají mňamky,mňam.Jdu si cosi vyštrachat do lednice asi jógurt hmm

2 Jana Jana | Web | 17. listopadu 2010 v 18:07 | Reagovat

Vypadají nádherně.Hned jak bude příležitost je vyzkoušíme.

3 Romi Romi | Web | 18. listopadu 2010 v 17:10 | Reagovat

Ivanko, ty jsou už napohled vynikající:) Mňam, dala bych si kousíček k čajíku. Hezký zbytek večera:)

4 Květa Květa | Web | 18. listopadu 2010 v 23:15 | Reagovat

Ivanko, řezy vypadají náramně, hned bych je ochutnala...

5 Hanka Hanka | Web | 19. listopadu 2010 v 20:45 | Reagovat

Ivanko, to jsou skvělé řezy a ty je máš perfektně udělané. I když se pořád patlám v nějakých sladkostech, stejně se mi na ně sbíhají sliny! ;-)))
Přeji pohodový víkend. Hanka

6 Janah Janah | Web | 19. listopadu 2010 v 23:02 | Reagovat

Vypadá to skvěle, ale taky časově náročně, nevím, nevím....

7 Jitka Jitka | Web | 2. prosince 2010 v 21:47 | Reagovat

Prima recept. Už ho mám uložený. Udělám ho v sobotu.

8 Jitka Jitka | Web | 17. prosince 2010 v 10:32 | Reagovat

Vyzkoušeno a chválím. Opravdová pochoutka.

9 Petra Petra | 7. září 2012 v 15:12 | Reagovat

Dnes jsem vyzkoušela tyto řezy :)
všechno šlo perfektně,už leží několik hodin v ledničce,ale ten karamelový vrch nechce ztuhnout.Jak je to možné?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama