Buchta s pudinkem

15. února 2009 v 9:40 |  Recepty

Třeme:
4 žloutky
20 dkg cukru
Pak přidáme:
1 dcl oleje
1 dcl vlažné vody
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
20 dkg hladké mouky
ze 4 bílků sníh
Uvaříme:
0,5 l mléka
1 pudink -příchuť libovolná
3 lžíce cukru
Uvařený pudink nalejeme na syrovou buchtu a dáme péct.
Upečenou,ještě teplou buchtu potřeme krémem ze 2 kysaných smetan a 3 lžic cukru.Nakonec posypeme grankem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Eva* Eva* | Web | 15. února 2009 v 9:43 | Reagovat

Podobnou dělávala maminka, byla vynikající.

Popřála jsem ti v minulém článku, ale popřeju i tady.

Krásnou sluníčkovou neděli..☼

2 hadimrška hadimrška | Web | 15. února 2009 v 11:12 | Reagovat

Tak nevím, nechtěla jsem dneska nic péct, ale asi neodolám. hezký den přeje Julie

3 jana jana | Web | 15. února 2009 v 17:10 | Reagovat

Ta buchta je na mě moc velký lákadlo.Vypadá už na pohled moc lákavě.Dovedu si představit,jak se u vás sešla celá rodina na odpolední kafe a jak jste si pochutnali.Přeji hezký večer Ivanko.-)

4 corly corly | 15. února 2009 v 20:36 | Reagovat

Tak jsem se tady navečeřela jenom pohledem!:-)A bylo to moc dobré!!!!:-)

5 Eliska Eliska | 16. února 2009 v 0:58 | Reagovat

Ta vypada moc lakave.Jamooooou

6 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 16. února 2009 v 9:12 | Reagovat

Ivanko,tuto buchtu znám,je taky moc dobrá.Já ji někdy posypu místo granka skořicí,není to pak tak sladké.Přeji Ti pěkný týden.U nás začalo zase sněžit,zima se jen tak nevzdává :-)) Alena

7 Eva* Eva* | Web | 16. února 2009 v 17:06 | Reagovat

Aoj Ivčo, přeju hezký pondělní podvečer.

Chtěla jsem se tě zeptat, ti papoušci, co máš v záhlaví, to jsou rosely? Já dneska u nás viděla krásnýho papouška a jsem úplně zamilovaná..Jenže stojí 1000kč. Navíc už mu bude rok, tak si myslím, že už se možná nenaučí ani mluvit..

8 Belinda Belinda | E-mail | Web | 16. února 2009 v 21:36 | Reagovat

Ahoj, moc pěkný výtvor :).

9 Eva* Eva* | Web | 17. února 2009 v 7:37 | Reagovat

Ahoj Ivano, tamten je takový hodně do zelena. Seděl tam sám v jedné kleci za výlohou, vedle klece s andulkama. Bylo mi ho líto, asi už si ho nikdo nekoupí.

Hezký den, tady chumelí a je děsnej vítr. A to mám jít za chvilku po doktorech.., ach jo.

10 iveta iveta | 5. července 2009 v 22:29 | Reagovat

určitě viskouším

11 Markéta Markéta | 13. listopadu 2009 v 14:41 | Reagovat

Dobrý den :)) Tuto buchtu máme doma moc rádi, je výborná a původní název je snad "péřová" :))

12 Pavla Pavla | Web | 22. dubna 2012 v 22:40 | Reagovat

Taky vyzkouším :)

13 Denisa Denisa | 19. února 2013 v 14:57 | Reagovat

Jak dlouho se buchta peče prosím?

14 Nikoll2204 Nikoll2204 | E-mail | 2. června 2013 v 18:21 | Reagovat

Vypadá to lákavě a zrovna teď ji zkouším,mám ji tam už skoro hodinu.zvrchu je připálená ale zevnitř ještě není hotová .. Nechápu čím to je,jestli jsem udělal něco špatně .. Mam to na 180 stupňů .. neporadíte prosím někdo ??

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama