Kandované ovoce

22. května 2008 v 18:34 |  Recepty
1 kg ovoce(třešně,višně,dýně .....)máčíme v 0,25 l octa 24 hodin . Druhý den ovoce vypereme,
ovoce + 1kg cukru 10min. vařit, do druhého dne se nechá stát a znovu 10min. vařit, pak přecedit a
nechat okapat, balí se do práškového cukru. Poté se nechá uschnout.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 rznqzb rznqzb | E-mail | Web | 8. května 2009 v 17:18 | Reagovat

KiN5QE  <a href="http://rqdlnozfgzvh.com/">rqdlnozfgzvh</a>, [url=http://roiddobptztp.com/]roiddobptztp[/url], [link=http://tjmlathabkqm.com/]tjmlathabkqm[/link], http://zcnpcxwhopcu.com/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama